En del av Fordonsverkstad.se

Billackering

Lackeringen av bilar sker med de modernaste metoderna som finns. Det sker en ständig utveckling inom området . Både när det gäller målerimetoder , material och miljöpåverkan där vi implementerat ISO-systemet.

Vår lackverkstad har lång erfarenhet och vi har hjälpt våra privata och företagskunder med deras bilplåtskador, billackering och bilreparationer. Vi gör alla typer av billackering av personbilar och lätta lastbilar (max 2,7m höga) då vi samarbetar med samtliga försäkringsbolag så innebär det att vi de senaste åren gjort flera hundra försäkringsjobb.
Segeltorps Bil & Skadecenter har mycket duktiga och välutbildad personal med lång erfarenhet allt för att du ska få förstklassig service och toppkvalite på det jobb som vi utför, för oss är kunden det viktigaste vi har.

Vi är auktoriserad skadeverkstad för följande bilmärken KIA, Mazda, Saab, Opel, Citroen, Chevrolet och Hyundai.

Vi lackerar alla bilmärken och har utfört bilreparationer på mer än 1000 bilar och har många nöjda kunder från bl.a från Stockholm, Huddinge, Botkyrka, Sorunda, Salem, Södertälje så välkommen att boka tid så hjälper vi er med det som behöver åtgärdas.

Vår billackering utför en mängd olika typer av lackering av personbilar och lätta lastbilar (max 2,7m höga), ofta är det i kombination med ett försäkringsärende där lacken behöver fixas. Segeltorps Bil & Skadecenter har varit i branschen i många år så har vi en lång erfarenhet och välutbildad personal, allt för att ditt lackeringsjobb ska hålla många år framöver och självklart se riktigt bra ut från första dagen.

Vi hjälper många att lackera om bilen utan att försäkringsbolagen är inkopplade det kan vara en mindre skada eller att man bara vill lackera om sin ögonsten ring eller maila oss så tar vi fram ett bra pris till er.

Många bilar idag har mycket plastdetaljer och vi har mycket duktiga bilplasttekniker för era bilplastreparationer så behöver du hjälp med bilplastlagningar så kontakta oss idag så bokar vi en tid.

Alla våra jobb görs på fackmässigt sätt och i moderna och välvårdade lokaler. Allt för att jobbet vi gör skall bli så bra som möjligt. När du lämnar in din bil hos oss kan du vara säker på att jobbet blir gjort på absolut bästa sätt. Vi är godkända av samtliga försäkringsbolag och är anslutna till MRF.

Behöver du hyrbil så fixar vi det det är bara att säga till när du bokar tid.

Ring eller maila för mer info!

Vi är miljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 alla material vi använder är miljövänliga och alla färgerna vattenbaserade.