En del av Fordonsverkstad.se

Bilplåtskador

Segeltorps Bil & Skadecenter har med våra bilskadetekniker lång erfarenhet och en fullt utrustad plåtverkstad för att kunna hantera alla typer av bilplåtskador och övriga bilreparationer vi reparerar alla bilmärken.

I vår moderna och fullt utrustade bilplåtverkstad kan vi hantera alla typer av bilskador och bilreparationer allt från enklare skador där plåten behöver fixas innan lackering på nytt, till större jobb som krockskador och från olika typer av kollisioner.

Ofta utförs dessa jobb i samarbete med försäkringsbolagen, där kan ni tryggt lämna bilen till vårt bilplåtslageri. Vi är godkända och samarbetar med samtliga försäkringsbolag.

Vi är också auktoriserad skadeverkstad för följande bilmärken KIA, Mazda, Saab, Opel, Citroen, Chevrolet och Hyundai.

Vi hjälper även många utan att försäkringsbolagen är inkopplade det kan vara en mindre skada eller att man bara vill lackera om sin ögonsten ring eller maila oss så tar vi fram ett bra pris till er.

Många bilar idag har mycket plastdetaljer och vi har mycket duktiga bilplasttekniker så behöver du hjälp med bilplastlagningar så har du kommit rätt.

På vårt bilplåtslageri görs alla jobb på fackmässigt sätt och i moderna och välvårdade lokaler. Allt för att jobbet vi gör skall bli så bra som möjligt. När du lämnar in din bil hos oss kan du vara säker på att jobbet blir gjort på absolut bästa sätt. Vi är godkända av samtliga försäkringsbolag och är anslutna till MRF.

Välkommen att boka tid för skadebesiktning fyll i skadeformuläret så hjälper vi dig vidare med din bilskada.

Behöver du hyrbil så fixar vi det det är bara att säga till när du bokar tid.

Har du några frågor så ring eller maila idag så hjälper vi dig